Dolgos vasárnap

Lehet, hogy korainak tűnhet, de ma már a babaszobát rendezgettük. Mivel nem tudni mi lesz velem a későbbiekben, lehet kórház, meg nem tudni mekkora leszek és hogy fogom bírni magam, meg tulajdonképpen a dolgok 95%-a megvan, így nem látom értelmét a halogatásnak.

A vérnyomásom nem a legjobb, a csökkentett gyógyszeradag mellett a felső határt döngeti, van amikor meg is haladja ( főleg, amikor felcseszik az agyamat a munkában ), de holnapután megyek vissza kontrollra a nefrológiára, majd kiderül, hogy hogyan döntenek a gyógyszerezést illetően. Az egyértelműen látszik, hogy itthon jobbak az értékek, de nem annyival, ami azt indolokná, hogy a tervezettnél hamarabb fejezzem be a munkát. Persze, ha ez lesz az utasítás így fogok tenni.

Ma volt a 24 órás pisigyűjtés is, holnap viszem a laborba, majd kedden vissza az eredménnyel és a 2 hetes vérnyomásértékekkel a dokihoz. Nem mondom, hogy nem aggódom.

De nagyon jó látni, hogy hogyan alakul egy kis jövevény kinti világa, a leendő szobája és annyira jó Őt várni :-):-):-)

4 megjegyzés:

aranyka 2013. november 18. 22:05  

Szia Heni!

mar irtam a taltos bejegyzesedhez, de nem tudom hogy mukodik, emailt kapsz, vagy mikor latod ha irt neked valaki.
Szeretnem en is elkerni taltos elerhetoseget! Elore is koszonom.
email cimem: aranyka@gmail.com

udv,
Aranka

u.i.:
szerintem nem korai gyerekszobat rendezgetni ;) mindig azt csinald amihez a legnagyobb kedved :)

Popi 2013. november 20. 13:59  

Írass fel leszarom tablettát is, hátha... :)

Katusanyus 2013. november 23. 11:19  

Heni, ha már majdnem végleges a szoba, tegyél fel pár képet róla. :)

Milyen lett az eredmény? Várom az újabb bejegyzést! :)

Katus

Névtelen 2013. november 25. 23:46  

Szia Heni!

Most bukkantam rá a blogodra és nagyon meghatott! Sokszor könnybe lábadt a szemem olvasás közben. Annyira magaménak érzem az egész történetet. Szinte ugyanabban a cipőben járunk. Nálam a természet egy kicsit még meg is spékelte a dolgot, ha lehet így fogalmazni. IR, magasvérnyomás, súlyfölösleg megvan. Closty kezelés után sem voltak peteéréseim, viszont voltak miómáim. Ez mára már múltidő, mivel most vagyok túl a műtéten. 3 db-ot sikerült eltávolítani, plusz kiderült, hogy a petevezetékeim átjárhatatlanok. Ki tudja mitől és mióta! Nem csoda, hogy nem sikerült teherbe esnem. Lombikot javasoltak és rábeszéltek Krizsa dokira. Februárra kaptam időpontot, viszont a bejegyzéseidet olvasva már nem is biztos, hogy annyira örülök ennek. Aki ajánlotta neki elsőre sikerült, na de neki nem voltak hormonális problémái. A lombikos kísérleteidet olvasván mintha magamat látnám a jövőben. A férjem nagyon bízik abban, hogy már az első sikerülni fog! Sőt! Ikrekről álmodik! Viszont Én tudom, hogy ez nálam nem lesz egy sétagalopp. A Gyuszi bácsiékat viszont megpróbálnám. El tudnád küldeni az elérhetőségüket? Előre is köszönöm a segítségedet! E-mail címem: buborka@indamail.hu
Nagyon örülök, hogy nálatok megtörténhetett a csoda. Jó ilyesmiről olvasni. Kívánom, hogy sok örömötök legyen ebben a kis manócskában!
Nagyon hálás vagyok az írásodért.
Köszi.

Megjegyzés küldése

Magamról

Saját fotó
Ha megvan a Cél, az Út is meglesz hozzá. Amint megértetted, hogy a kudarc mindössze egy kitérő, már a siker útján vagy.

Rendszeres olvasók

Összes oldalmegjelenítés

Üzemeltető: Blogger.