Szív UH 2013.12.06. 22w0d

Voltunk ám szív UH-on is, a Magzati Diagnosztikában a Hajdú doktornőnél, pontosan a 22. betöltött héten. Azon a reggelen készült ez a fotó :



A Doktornő nagyon kedves volt és nagyon alapos. Igaz igazi szakzsargonban beszélt és mutogatott és ez a vizsgálat nem a babamozizásról szólt, hanem pusztán diagnosztikai jellegű volt, mégis nagyon élveztem. 

Hiszen láttam és persze most már érzem is, ahogy a Kisbabánk bokszol, mozgolódik, dolgozik odabenn, ahogy ver a szive és egyébként is minden UH egy Csoda a számomra. 

Minden rendben van vele, semmilyen fejlődési rendellenesség nem valószínű. Nemcsak a szivét és a szív ereit vizsgálták, hanem a köldökzsinór ereit, a tüdőerecskéket is és az egész érrendszert. A Doktornő azt mondta, hogy 1 mm vastagságig meg tudnak állapítani mindent, de ő egy korának megfelelően fejlett és egészséges kisbaba.

Szóval az utolsó aggodalmam is kicsit kezelve van a Gyerek egészségét illetően, most már tényleg az a cél, hogy nőjön, gyarapodjon és minél tovább bent maradjon.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Magamról

Saját fotó
Ha megvan a Cél, az Út is meglesz hozzá. Amint megértetted, hogy a kudarc mindössze egy kitérő, már a siker útján vagy.

Rendszeres olvasók

Összes oldalmegjelenítés

Üzemeltető: Blogger.