Táltos napok

Egy hétfői napon mentünk először, munka után, teljes izgalomban. Odafelé az autóban arról beszélgettünk, hogy vajon milyen lesz a kezelés, mit fognak mondani, egyáltalán milyen emberek lesznek, hogy fogjuk magunkat érezni, mennyire tudunk őszinték lenni.

Mert azért valljuk be 5 év próbálkozás után már nem nagyon vannak illúziói az embernek, nehéz bármiről is elhinni, hogy majd ez lesz a megoldás, viszont ha nem próbálod, nem mész előre, akkor abba őrülsz bele, szóval 2 oldala van a dolognak.
Én személy szerint éppen egy olyan periódusban voltam, amikor kicsit csalódtam az orvostudományban, amikor minden erőtartalékomnak a végénél jártam, fizikai és lelki értelemben egyaránt. Újabb lombikról hallani sem akartam, orvost látni sem bírtam volna, minden gyógyszerrel és vitaminnal leálltam, egyedül a Thyroxint és a Meforalt szedtem továbbra is. A diétám botrányos volt, gyakorlatilag mindent megettem amit kívántam, tornára nem jártam, mert szinte majdnem mindig menstruáltam, szóval nem voltam éppen a legjobban.

Persze a távlati terveink megvoltak, úgymint intézetváltás és Kőrösi doktor Győrben, hiszen nekem is volt háttérinfóm, hogy Krizsa elmegy a Kaáliból. Bár nem emiatt akartam intézetet váltani, hanem azért mert úgy éreztem, hogy esetemben megállt a tudománya és egy másik nézőpontot is akartam. Fel is hívtam Győrt időpontért, de persze nem volt sosem. Aztán láttam, hogy Kőrösi doki szabin van, aztán azt mondták, hogy csak a 95 ezres verzióval vesznek át. Gondoltuk jó, legyen ez, de akkor majd szeptemberben, addig is pihenjünk, regenerálódjunk.

Az első impulzusok :
Kis falu viszonylag nagyobb utcájában egyszerű, vályogból épült parasztház. Udvaron barackfák és egy barátságos puli fogadott. A ház mellett fészer, ami Gyuszi " műhelyeként " is funkcionál.
A ház tipikus parasztház, de őszintén, van benne halott német katona is :-) Viaszosvászon terítők, futó virág, ami kb. 10 méteren fut, műanyag rózsacsokrok, angyalos és krisztusos képek, fényképalbumok sokasága, fényképek a gyerekekről és az unokákról.
Nem élnek mélyszegénységben, de nehéz életük van. Mégsem kérnek a gyógyításért pénzt.

Mindketten nyugdíjasok, Gyuszi az állattenyésztésből ment nyugdíjba, Ildikó pedig világ életében háztartásbeli volt.
Úgy fogadtak minket, mintha ezer éve ismernének, ölelés, 3 puszi, jobb-bal-jobb. Mivel telefonon  Sz . már említette, hogy miért jönnénk, képben voltak velünk. Elmondtuk a történetünket és kérdeztük, hogy tudnak- e segíteni. A válasz ez volt : miért nem mentünk előbb? Persze aztán mondták, hogy nincsenek véletlenek és minden úgy történik, ahogy annak történnie kell.

Szabályok :
Valószínű, hogy 1-2 héten keresztül minden hétköznap mennünk kell, az időtartam majd kialakul a kezelések alatt.
Ez alatt az idő alatt tilos a szex. Ahogy Gyuszi mondja : nincs szex, csak keksz :-):-) Aztán amikor ők azt mondják, hogy most már lehet, akkor aztán mindent bele.

Első perctől kezdve állították, hogy nincs itt semmi baj, lesz nekünk kisbabánk, mégpedig kettő, az első baba kislány lesz, a pöcsös pedig utána jön. Egyszerűen nem tudom elmondani, hogy milyen földöntúli bizonyossággal állította ezt Gyuszi. Kérte, hogy bízzunk benne, ő tudja, hogy így lesz, már  58 baba született a segítségükkel. Amikor a második alkalommal mentünk, akkor boldogan újságolták, hogy úton van az 59. baba is.
Olyan a légkör náluk, nem tudom máshogy mondani, nem is akarok nagy szavakat használni, de akkor is a legjobb szó : áldott. Meleg, szeretetteljes, biztonságos, fészekszerű, keblére ölelő. Amikor a gyógyításról, Istenről, angyalokról, segítőkről, Atyáról, a kapott képésségeiről beszél Gyuszi, teljesen megváltozik, eltűnik az egyszerű parasztember és valami mélyebb, zsigeri tudást és hitet lehet a szavaiból érezni.
Az egyik legfontosabb, hogy nincs szükség azonos gondolkodásra, sem pedig hitre ahhoz, hogy az általa közvetített gyógyító energia hasson, hogy a segítség hozzád érkezzen.

A keze

26 megjegyzés:

Névtelen 2013. augusztus 20. 18:39  

Na mostmár aztán ne csigázz tovább minket...
egy zugolvasód.

Heniiii 2013. augusztus 20. 19:17  

jó olvasni a részleteket, mi is történt az utatokon... :)

Névtelen 2013. augusztus 20. 20:38  

Ez komoly, hogy Krizsa dr. elmegy a Kaáliból?! És hova?

Kiscsillag 2013. augusztus 20. 20:49  

Krizsa dokiról én is hallottam már :(, Ő maga mondta még tavaly ilyenkor, hogy valószínű lelép, de még nem tud pontosat. Esetleg meg tudod adni privát a táltos elérhetőségét? Köszi
Kriszta

Névtelen 2013. augusztus 21. 9:22  

Szia Heni!

Meg tudnád adni az elérhetőségét Gyuszinak?
Hol olvastál róla?

Mikolt

Heni44 2013. augusztus 21. 16:54  

Kiscsillag-Kriszta, Mikolt, légyszi küldjetek e-mail cimet és küldöm az elérhetőségeket :-)

Igen Krizsa elmegy, valószínű külföldre, de október 31-ig még egész biztosan a Kaáliban lesz.

Névtelen 2013. augusztus 21. 18:45  

Hoxán tudtam csak írni.Remélem ,jó helyre ment:-)

Mikolt

Kiscsillag 2013. augusztus 22. 8:10  

Én is úgy tudom, hogy külföld a cél, mert kérdeztem, hogy hová tudunk utána menni :), az volt a burkolt válasz, hogy oda egészen biztosan nem, szóval ebből ez jött le........

Ezer köszi a telszámot! Címem: prntvk@gmail.com

Móni 2013. augusztus 22. 13:50  

Amennyiben nem titkos a táltos elérhetősége, köszönöm ha elküldöd.
Vadaspark1@gmail.com

Heni44 2013. augusztus 22. 15:23  

Mikolt, nem jött át az e-mail címed, küldd át mégegyszer a bittersweet044@gmail.com, vagy ird be a megjegyzésbe és küldöm az elérhetőséget.

Névtelen 2013. augusztus 22. 19:15  

kicsid2000@yahoo.com

köszi

Mikolt

Viktória Bisztró 2013. szeptember 5. 15:11  

Szia!
El szeretném kérni a Táltosod elérhetőségét.
laci.zsofi@t-online.hu
Köszönöm: ZugBanana

Gabor 2013. szeptember 30. 14:09  

Szia Heni ! Kérlek, küldd el a Gyuszi elérhetőségét: levay.gabor@gmail.com

Gabor 2013. szeptember 30. 14:09  

Köszönöm előre !!

Mse 2013. október 4. 11:59  

Szia Heni!
Kérlek küldd el a Gyusziék elérhetőségét a fischermse@gmail.com címre!
Segítségedet előre is köszönöm!
Üdv: Emese

aranyka 2013. november 16. 8:33  

Szia Heni!

csodalatos amiket irtal, eppen lombik varakozoba voltam, igy eddig nem kertem el, de most en is szeretnelek megkerni, atkuldod az elerhetoseget taltosnak? koszi. aranyka@gmail.com

udv, Aranka

Sugi 2014. január 31. 12:27  

Szia!
Én is szeretném elkérni Gyusziék elérhetőségét. :) Nagyon köszönöm andsugarand.kukac.gmail.com

Megjelenőnév 2014. július 14. 18:08  

Szia Heni!

Kerlek kuldd el nekem is a táltos szamat az Erika.vadas@gmail.com e-mail címre!
Koszonom szepen!
Erika

Unknown 2014. december 15. 12:54  

Szia! Elküldenéd nekem is az elérhetőségét? Most már annyit csalódtam az orvosokban, hogy másfajta segítségre vágyom. Előre is köszönöm! anitabenkei@gmail.com

Gyongyi 2015. augusztus 20. 15:05  

Szia Heni!

En is szeretnem elkerni az elerhetoseget.
Szagyongyi@gmail.com

Koszonom!

Udv,
Gyongyi

Rita 2015. szeptember 18. 9:32  

Kedves Heni,

én is szeretném elkérni a Táltos elérhetőségét!
Köszönettel,
Rita (rita.coachok@gmail.com)

Melitta 2015. október 17. 22:19  

Kedves Heni !
5 éve küzdünk. Szetetném elkérni a táltos elérhetöségét.
Köszönettel,
Melitta
dtimesz@freemail. hu

Névtelen 2016. április 27. 17:28  

Szia Heni! Most találtam a blogodra. Gratulálok a babához:) Meg tudnád nekem is adni a táltosok elérhetőségét? Megkérdezhetem, hogy helyileg hol vannak? Előre is köszönöm, Bea (beata.kucsma@gmail.com)

Névtelen 2016. április 27. 17:38  

Szia Heni! Most találtam a blogodra. Gratulálok a babához:) Meg tudnád nekem is adni a táltosok elérhetőségét? Megkérdezhetem, hogy helyileg hol vannak? Előre is köszönöm, Bea (beata.kucsma@gmail.com)

Névtelen 2016. december 23. 21:13  

Kedves Heni!
Szeretném elkérni a táltos elérhetőségét, bízom benne, hogy nekem is tudna segíteni. Előre is köszönöm, szedervolgy@gmail.com

Névtelen 2018. november 2. 16:48  

Kedves Heni! Nagyon jó volt olvasni az irásaidat, erőt adott. Esetleg megtudnád adni a táltos elérhetőségét? Helyileg ő hol található? Előre is köszönöm. flower.stone84@gmail.com

Megjegyzés küldése

Magamról

Saját fotó
Ha megvan a Cél, az Út is meglesz hozzá. Amint megértetted, hogy a kudarc mindössze egy kitérő, már a siker útján vagy.

Rendszeres olvasók

Összes oldalmegjelenítés

Üzemeltető: Blogger.