Táltos

Az úgy történt, hogy éppen akkor, amikor lelkileg padlón voltam, egyik délután kérdezi Sz. : Te tudsz valamit a Táltosokról?

Elmondtam, amit tudtam, aztán kérdeztem, hogy miért. Válasz : mert van egy telefonszámom egy viszonylag közeli táltoshoz, aki állítólag tudna nekünk segíteni és, hogy mit szólok hozzá. Egy közeli barátunktól kapta a számot, akinek az anyukájának egy ismerőse volt a táltosnál egy komoly betegséggel.

Teljesen leesett az állam, mert tudom, hogy Sz. nyitott és elfogadó  a spiritualitás felé, de nagyon meghatódtam, hogy mindent megtenne ő is egy kisbabáért. Azt mondta, hogy az első terve az volt, hogy egyszerűen csak elvisz és ha megérkezünk akkor mondja majd el, de aztán úgy döntött, hogy mégis inkább beszéljük meg.

Persze egyből az volt a válaszom, hogy hajrá, akkor menjünk :-) Egyetlen kikötésem volt csak, hogy Ő hívja fel és egyeztessen időpontot. Igazából sok mindent próbáltunk már, volt már természetgyógyász, reflexológus, akupunktőr, lélekgyógyász, szóval eggyel több vagy kevesebb vudu már igazán nem számít. Próba - cseresznye.

Aztán eltelt kb. 1 hét és nem beszéltünk a témáról. Időközben már a kert tervezési munkálatai is haladtak, szóval el volt havazva rendesen. De rákérdeztem és pár napon belül lett is időpontunk.

Azt tudni kell, hogy a Táltos és felesége egy kis faluban él, tőlünk olyan  60 km távolságra. A segítségért és a kezelésekért nem kérnek pénzt, ahogy mondják : egy köszönöm éppen elég lesz. Ezért minden alkalommal valamilyen élelmiszert vittünk, mindig megkérdeztük, hogy mire van szükségük.

Először szerettem volna írni róluk és a kezelésekről folyamatában, de az első alkalom után úgy döntöttem, hogy utólag osztom majd meg a tapasztalataimat, mert nem akartam semmilyen befolyásolást sem pozitív, sem negatív irányban. Így csak a testvérem, illetve egy közeli barátunk tudta, hogy hová járunk.

5 megjegyzés:

Névtelen 2013. augusztus 21. 16:47  

Szia!
Mi is hasonló cipőben vagyunk, most tudtam meg hogy 19 lett az FSH értékem, szóval ki sem válthatom a szurikat. Tata mellett nőttem fel, merre lakik az ajánlott táltos? Másban már én sem nagyon bízhatok, sajnos. Természetesen várom további beszámolódat! Köszi!
Móni

ILcsi 2016. március 21. 13:46  
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
ILcsi 2016. március 21. 16:43  

Kedves Heni! Én is hasonló cipőben járok, mint te 3 évvel ezelőtt, IR-es vagyok én is a Krizsa dokihoz járok, 2 lombikon, 1 inszemináción és jó pár megpróbáltatáson vagyok túl. Azért írok most neked, bízva abban, hogy eljut hozzád az üzenetem, mert szeretném elkérni a táltos pár elérhetőségét, ha ez nem ütközik bármilyen akadályba. Megtennéd kérlek, hogy elküldöd erre a címemre? Előre is nagyon köszönöm. Ildi

Marcsi 2020. szeptember 25. 18:41  
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Marcsi 2020. szeptember 26. 12:09  

Kedves Heni! Nem tudom, hogy nézed-e még a blog hozzászólásait, de ha igen, elküldenéd nekem is a táltos elérhetőségét? mazanmarcsi@gmail.com. köszönöm!!!

Megjegyzés küldése

Magamról

Saját fotó
Ha megvan a Cél, az Út is meglesz hozzá. Amint megértetted, hogy a kudarc mindössze egy kitérő, már a siker útján vagy.

Rendszeres olvasók

Összes oldalmegjelenítés

Üzemeltető: Blogger.